590 ₴
Показати оптові ціниУніверсальний прилад з трьома змінними насадками заощадить місце на вашій кухні і зробить приготування всіляких страв швидким і пробачимо:
Прилад має потужність 750 Ватт, двома індикаторами роботи автоматичним термостатом, що забезпечує постійну підтримку температури і захист від перегріву.
Насадки виготовлені з алюмінію з антипригарним покриттям, що дозволяє готувати з мінімальним використанням жирів. Розмір насадок - 13 на 22 див.
Корпус виготовлений з термостійкого пластику з дзеркальними металевими вставками.
Намажте зовнішню сторону сандвіча (сторону, яка увійде в контакт з полуформой) вершковим маслом або маргарином. Це дозволить згодом легко відокремити сандвіч від форми.
1. Увімкніть прилад у встановлену згідно з приписами штепсельну розетку із заземленням, 230 в, 50 гц. Світиться червона контрольна лампочка. Якщо досягнуто вибрана температура, загоряється зелена контрольна лампочка. Червона контрольна лампочка продовжує горіти і вказує на робочий режим приладу.
2. Під час нагрівання напівформи повинні бути закриті. Якщо загорілася зелена контрольна лампочка, значити досягнута температура випічки.
3. Відкрийте фіксатор кришки і піднімайте кришку вгору до тих пір, поки вона не зупиниться у відкритому положенні. Покладіть в кожну з форм приготований бутерброд з начинкою між 2 тостами. Плавно закрийте кришку. Закрийте фіксатор кришки.
4. Зелена контрольна лампочка включається і вимикається під час роботи, щоб підтримати встановлену температуру випічки. Час випічки справа особистого смаку. Чим довше сандвіч знаходиться в печі, тим темніше він присмажується.
5. Обережно відкрийте фіксатор кришки і відкиньте кришку вгору. Тості виймайте дерев'яна яної виделкою або чим-небудь подібним.
6. Після кожного проходу, за потребою, злегка змащуйте напівформи маслом.
7. Напівформи вафельниці повинні бути в перервах закриті.
1. Встановіть плитку-гриль, як це вже було описано в розділі "Експлуатація вироба".
2. Далі робіть, як це було описано у підпунктах 1-3 глави "Підсмажування сандвічів".
3. Додайте продукти на нижній напівформи і обережно закрийте кришку. Ручки разом не стискується. Годину підсмажування індивідуальне.
4. Коли продукти досить прожаряться, зніміть їх з форми за допомогою дерев'яна яної вилки. Не використовуйте для цього гострими, заточеними або ріжучими предметами.
УВАГА: Ні в якому разі не користуйтеся гострими або ріжучими предметами, це може пошкодити непрігораемой покриття поверхонь тостера.Пріготовленіе сандвічів
Намажте зовнішню сторону сандвіча (сторону, яка увійде в контакт з полуформой) вершковим маслом або маргарином. Це дозволить згодом легко відокремити сандвіч від форми.
1. Увімкніть прилад у встановлену згідно з приписами штепсельну розетку із заземленням, 230 в, 50 гц. Світиться червона контрольна лампочка. Якщо досягнуто вибрана температура, загоряється зелена контрольна лампочка. Червона контрольна лампочка продовжує горіти і вказує на робочий режим приладу.
2. Під час нагрівання напівформи повинні бути закриті. Якщо загорілася зелена контрольна лампочка, значити досягнута температура випічки.
3. Відкрийте фіксатор кришки і піднімайте кришку вгору до тих пір, поки вона не зупиниться у відкритому положенні. Покладіть в кожну з форм приготований бутерброд з начинкою між 2 тостами. Плавно закрийте кришку. Закрийте фіксатор кришки.
4. Зелена контрольна лампочка включається і вимикається під час роботи, щоб підтримати встановлену температуру випічки. Час випічки справа особистого смаку. Чим довше сандвіч знаходиться в печі, тим темніше він присмажується.
5. Обережно відкрийте фіксатор кришки і відкиньте кришку вгору. Тості виймайте дерев'яна яної виделкою або чим-небудь подібним.
6. Після кожного проходу, за потребою, злегка змащуйте напівформи маслом.
7. Напівформи вафельниці повинні бути в перервах закриті.
Основні атрибути | |
---|---|
Антипригарне покриття форми | Так |
Споживана потужність | 750 Вт |
Гарантійний термін | 12 міс |
Стан | Новий |
Терморегулятор | Так |
Країна виробник | Китай |
Індикатор готовності | Так |
Тип приладу | Бутербродниця |
Кількість випечених виробів | 6 |